Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Тялото на 36-годишен мъж е открито вчера в курортната местност "Божурица" край Видин. Мъжът е бил обявен за местно издирване на 12 ноември, два дни по-късно и за общодържавно, съобщават от пресслужбата на Областната дирекция на МВР - Видин.

Оперативна група е извършила оглед на местопроизшествието в присъствието на съдебен лекар. Трупът е транспортиран за аутопсия във видинската болнаци "Св. Петка".

Работата на разследващия екип продължава в рамките на образувано по случая досъдебно производство. Криминалисти, под надзора на Окръжна прокуратура-Видин, разследват смъртта на мъжа, който е от Видин.

От пресцентъра  на МВР-Видин уточниха за БТА, че от началото на годината на територията на областта е  разследвано и разкрито едно убийство, станало в село Чупрене, при което жертвата е възрастна жена, която е починала в резултат на нанесен жесток побой от съпруга ѝ.

Трима- двама мъже и една жена, са починали след станали пожари в региона. Мъжете са починали в резултат на задушаване, след възникнал пожар от незагасена цигара в домовете си, жената- 84 годишна, е получила 78 процента изгаряния, починала е преди дни след възникнал пожар в апартамента си във Видин, причинен от неизправност в газова бутилка, уточниха от пресцентъра на полицията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase