Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Нападение на възрастен мъж върху дете. Случаят е от Велики Преслав на метри от местната детска градина. 48-годишен мъж напада 10-годишно момче, докато си върви по улицата. Всичко се е случило заради музика, която момчето е пуснало от безжична тонколона.

Според майката на детето мъжът първо го е предупредил, а след това му е налетял. В този момент обаче момчето е снимало клип с телефона си е заснело нападението.

Майката на момчето научава за случилото се минути след нападението. Семейството се обажда на полицията, но свидетели на побоя няма. А майката на момчето твърди, че не познава нападателя.

Освен, че е само на 10 години, момчето е и с умствена изостаналост. Клипът с побоя показало на родителите си 2 дни след инцидента. След нападението жената разказва, че синът й се чувстваш неспокоен.

Заснетото видео издава извършителя и той е задържан. Образувано е досъдебно производство. Причините около побоя тепърва се изясняват.

"Не можем да кажем дали в този случай той е употребил алкохол, защото  е самоличността му е изяснена 3 дни след извършеното деяние", каза пред Нова тв говорителят на МВР-  Шумен Ася Йорданова.

Образувано е досъдебно производство, работата по случая продължава.
 

Коментари Напиши коментар

26

Младеж

преди 6 месеца

Деца деца.Ама и ние сме били деца и знаеш ,че като си ходиш по шамарите може и да те набият и ако има някакво възпитание в тая глава ще си носиш последствията за действията без да ревеш.И ние сме вдигали шум с риска ,че някой може да те набие и като се случи не мрънкаш защото това са правилата на играта :)

25

Коментатор

преди 6 месеца

Това е някакъв инфлуенсър, тиктокър, бъдеща звезда.

24

0808

преди 7 месеца

..крайно време е тези 240 *** по-горе да гласуват закон за тишината: Живея в блок - до мен едни помаци правиха ремонт на апартамента 180 дни. На учтивата ми забележка отговориха : Амъ така е, ЗА съ изтърпи!!! Да не говоря за времето от 14 до 16 часа, което уж е задължителна тишина. *** народ сме, ама много ***.