Снимка: БГНЕС

Нови легла и матраци изпрати Сдружението на частните предприемачи и работодатели в Пазарджик като дарение за пострадалите от наводнението през септември в Карловско.

Дарението е съгласувано с кмета на Община Карлово д-р Емил Кабаиванов, така че да бъде осигурено най-необходимото към момента за хората, останали без покъщнина. Сдружението на предприемачите инициира кампания сред своите членове и след обсъждане с ръководство на Община Карлово закупи 30 нови легла и нови матраци за пострадалите семейства.

„Винаги сме помагали в трудни моменти. За последните две години имаме пет дарителски кампании, част от които са свързани с Ковид пандемията, направихме и дарение на едно училище, а тази сутрин изпратихме и дарението за пострадалите от наводнението в Карловско. Искам да изкажа благодарността си към членовете на Сдружението на предприемачите за това, че винаги сме били единни в готовността си да помогнем. Благодаря и на приятелите на Сдружението, които винаги се включват в дарителските ни кампании”, заяви председателят на Сдружението на предприемачите Иван Неделчев.

Още по темата
30–те легла са произведени в пазарджишката мебелна фирма КОЛОРАДО, а матраците за тях са закупени от пещерската фирма „Матраци Симеонов” – и двете компании предоставиха продукцията си на преференциални цени предвид факта, че става въпрос за дарение. Транспортът до Карлово беше осигурен от пазарджишката машиностроителна фирма РАИС.

Дарението беше разпределено от община Карлово още вчера и пострадалите получиха новите легла и матраци.

Коментари Напиши коментар

16

А за укрите

преди 11 месеца

ол инклузив като ВИП, продажни политици, предатели и безгръбначни!

15

Анонимен

преди 11 месеца

Марионетното про-американско управление днес е набутало България в някакъв план за възстановяване на Украйна след войната, заендо с останалите про-американски изтривалки...

14

Анонимен

преди 11 месеца

наводнението през септември, а легла и матраци получили днес. Един месец на поляната ли са спали?