Снимка: БГНЕС

Днес ще бъдат монтирани още жилищните фургони в пострадалите карловски села Каравелово, Богдан и Слатина.

Още по темата

Вчера бяха доставени първите пет фургона в Каравелово. Днес предстои поставянето на още 3. В Слатина се очаква също днес да пристигнат необходимите 6 фургона, които ще бъдат монтирани на обща площадка, предава БГНЕС.

След това ще се поставят и 17 временни жилища в Богдан.

Сред причините за причинените наводнения в района, освен огромното количество дъжд, което падна, може да са и непочистени дерета и корита на реки, както и извършването на незаконна сеч.
 

Коментари Напиши коментар

28

Анонимен

преди 11 месеца

Какви са тези 3,5,6 фургона, това е нищожно количество. А и хората се оплакаха, че се поставят извън селата. Много е неудобно за живеене. И като се изброяват причините за потопа, незаконната сеч не е на последно, а на първо място! За това са отговорни ДПС, те са дървената мафия.

27

Пенчо

преди 11 месеца

До Анонимен Интересно ти в кой век живееш? Вече отдавна няма СССР. Държавата е Русия и няма намерение да напада никого. Преврата в Украйна през 2014 беше умишлен и направен с една едничка цел, а войната се води за да печели САЩ. Русия е в правото си да отстоява своята независимост и суверенитет. Сметката в Украйна е плащаш ти, и щом това ти харесва си развявай украинското знаме.

26

Анонимен

преди 11 месеца

Интересно ми е за кого гласуваха тези със съборените къщи.