Снимка: БГНЕС

Дванадесетокласник от Природоматематическа гимназия (ПМГ) "Иван Вазов" в Димитровград е със счупена челюст след побой от съученик, в който са били в един и същи клас.

Инцидентът е станал в петък по време на междучасие, съобщиха от Регионалното управление на образованието (РУО) в Хасково.

Пострадалото 17-годишно момче е откарано за лечение в Пловдив. Уведомено е Министерството на образованието, уточниха от РУО.

От там допълниха, че случаят, който е станал извън територията на училището, ще се разглежда днес на педагогически съвет в учебното заведение. Очакват се наказания.

От регионалния пресцентър на МВР в Хасково коментираха, че засега в полицията по случая има само преписка, но се очаква родителите на потърпевшото момче да подадат жалба.      
 

Коментари Напиши коментар

13

Донки Хот

преди 2 месеца

До 8 не че нещо:ако си се отпуснал, без нищо да очакваш или, ако почваш нещо да казваш/в смисъл отваряш си устата/и през това време, някой те изреже спокойно ще ти счупи челюста.

12

Анонимен

преди 2 месеца

До Барон Мюнхаузен КАЗВАШ АКО БЯХМЕ В ЕВРАЗИЯ- НАПРАВО В КОЛОНИЯ ЗА МАЛОЛЕТНИ ПРЕСТЪПНИЦИ, АМА НА НИЕ СМЕ В ТОЯ ЛОШ, ЛОШ ЕС- И УЖ ГО ХРАЧАТ ПО ФОРУМИТЕ ПЪК СЕ ТАМ БЯГАТ.

11

Барон Мюнхаузен

преди 2 месеца

Закриването на ТВУ-тата е голяма грешка,сега на хулигана щеше да му бъде кофти и да трепери,като чуе за ТВУ!!!Но в ЕС е всичко точно....