Снимка: БГНЕС

Мобилна група от звеното "Български документи за самоличност" от Районното управление в Карлово започва посещения в селата Слатина, Богдан и Каравелово, които най-сериозно са засегнати от наводненията през последните дни.

Организацията е създадена от ръководството на областната дирекция на МВР, а целта е да бъдат улеснени максимално всички местни жители, чиито лични карти са унищожени заедно с имуществото им, съобщават от МВР.

От вътрешното ведомство уточняват, че преносимата биометрична станция ще се използва в съответните кметства, откъдето предварително следва да бъдат предоставени списъци с желаещите да се възползват от тази възможност.

Изготвените вече лични документи също ще бъдат предоставени на място, срещу личен подпис.

 

Коментари Напиши коментар

3

Къде го Сандов?

преди 6 месеца

Нали се беше развихрил по телевизията как добре управляват водите и благодарение на доброто управление няма наводнения!? Е, резултатът е видим, както всички други резултати на правителството на ПП-БСП-ДБ!

2

Анонимен

преди 6 месеца

Идеално, сега може да се присламчат неколко талибанина бежанци, понеже "дават документи" ?!

1

Анонимен

преди 6 месеца

Смятай колко дърво е докарала водата, и това е било дървото в дерето, което са изсекли и подготвяли за разнасяне. Нищо, аз казвам хак да им е. Когато си местен кореняк, трябва да си защитаваш местообитанието, а не да режеш всичко на една ръка разстояние и да си хвърляш *** в дерето, че е най-лесно