Снимка: БГНЕС

Министърът на вътрешните работи Иван Демерджиев съобщи, че засега най-вероятната версия за катастрофата с обърнатия автобус със сръбски деца на магистрала "Тракия" е, че водачът се е разсеял и затова е загубил контрол над автобуса. Това заяви министърът на вътрешните работи Иван Демерджиев пред Би Ти Ви.

Още по темата

Няма външни причини - в пътното платно или пътната обстановка. Всички участници в катастрофата са в болница, без трима, тъй като те нямат почти никакви наранявания и не са пожелали да отидат. 4 са с по-тежки наранявания.

"Непрекъснато сме във връзка с всички на място. Екипите на МВР са участвали активна при обезопасяването на пътното произшествие и след това в извозването на постадалите", категоричен беше Демерджиев.
 

Коментари Напиши коментар

16

Анонимен

преди 1 месец

В събота пътувах по Хемус в първите 40км. Кошмар.Разбит път. Локви навсякъде (а не валеше). Дори поднесох леко при изпреварване в лява лента при локва на пътя и шофиране със 110км/ч (4х4 с висок клас гуми на 1 сезон). Добре, че карах бавно и успях да избегна както мантинелата от ляво така и тира от дясно. Това вече не бива да се наричат магистрали и скороста трябва да се намали максимум на 100км/ч.

15

Ron Burgundy

преди 1 месец

Няма външни причини....ааааа освен лошите пътища, които някои *** наричат АУТОБАН

14

Колко още катастрофи

преди 1 месец

Нали си на хранилка на Бож.ов.