Снимка: Bulgaria ON AIR

Вероятната причина за тежкия пътен инцидент, при който загинаха пет души, включително и две малки деца, е инфаркт на единия от шофьорите.

Още по темата


Това е една от основните версии, по която се работи, предава Bulgaria ON AIR. Според експерти пътният участък е равен, без проблеми в настилката и с добра видимост. Вероятно обаче заради възникнали здравословен проблем единият автомобил е навлязъл в насрещното платно.

Освен двете бебета в катастрофата загинаха - двамата шофьори на 60 и 31 години и жена на 54 години. Други две жени на 21 и 51 години са в болница. Едната от тях майката на 7-месечното бебе, което загина заедно с баща си на път към Троянския манастир, където е предстояло кръщене на детето.

Повече информация за състоянието на двете ранени жени дадоха от болницата в Плевен.

"21-годишната жена е със счупен шиен прешлен и със счупена ръка, а 51-годишната жена е с лек кръвоизлив в мозъка, счупен крак и ръка. И двете жени са в съзнание и да стабилизирани", каза говорителят на УМБАЛ "Д-р Георги Странски" Момчил Цветков.

Коментари Напиши коментар

10

Убиват с камери

преди 8 месеца

на път за Троян на 26 май бяхме облъчени зверски със снимащно пресканиращи ежко теористични видео камери .Пет пъти зверски облъчени в главите и сърцата с цел убийство или трайно осакатяване.. Сега сме 17 ЮЛИ за първи път се опивам да направя коментари.. Иначе остро главоболие ,.. сърдечна аритмия .. Пулсиране на слепоочия .Риск от инсулт и инфаркт.. ТЕрористите ползващи ТОЛ камерите не им ПУКА НА НЕЗАКОННИте видео терористични оръжия..

9

Анонимен

преди 8 месеца

Климатик ала бала, иначе всичко е възможно. Моя чичо е на близо 70 и редовно фърчи с 20-годишния дарак до село или до вилата. Питам го не смята ли да се спре, нищо му нямало пък шепата хапове тъй за профилактика

8

Кера

преди 8 месеца

До Анонимен: Пълни глупости: вчера в ранния следобед си купих мляко от една баба поне на 80г. в покрайнините на града в т. н. горещници ...