Снимка: МВР

Четири души са загинали при тежка катастрофа, станала на пътя Пловдив - Карлово край гр. Баня. Сигналът е получен днес на тел. 112 малко след 18.30 ч.

По първоначални данни близо до Баня, откъм Карлово, при все още неизяснени обстоятелства е настъпила катастрофа между три автомобила - "Опел", "Дачия" и "Фолксваген", при което първата кола се врязала в дърво.

В нея пътували четирима души, като за изваждането им от купето се е наложила намесата на служители от пожарната със специализирана техника, съобщи БНР

На място е констатирана смъртта на 55-годишна жена, а останалите трима пътници са откарани в болница. Малко по-късно е починал 62-годишният шофьор на "Опела", а в линейка и още 2-ма пътници - 33-годишна жена и млад мъж, който все още е с неустановена самоличност.

Местопроизшествието е запазено, извършва се оглед, уточняват от полицията.

До приключването му преминаващите автомобили се насочват по обходен маршрут от Карлово през Марино поле, на разклона с Ведраре към Баня, от където се включват на главния път, съобщиха от АПИ.

Коментари Напиши коментар

31

Неочаквано тъп

преди 1 месец

Убаво щеше да бъдат четирима пенсионери. Дет земат по 700лв на месец. За година държавата щеше да спести към 35х.лв.Пари за млади Български майки,не други, да си помогнат за децата си. Без тва в тая държава останаха два милиона пенсионери и половин милион и лентяй, дет чакат работещия да плати данъци за да земат готови пари

30

Димби Провадия

преди 1 месец

Инспектор Дюдю ---- хахахаххааххаахаххаха да е............ твойта м........... да е....... чак в г........... да е........... на милата ти ммммммайчица чак в п........... чак да *** , сел.....с.......ка да е..... , ще ти е..б.....а мммммммммммайчина ти ............. .

29

Наблюдател

преди 1 месец

Често пътувам и виждам, лошо и агресивно шофиране. Вчера на път В.Търново- Попово имаше камион който не можех да стигна , ускорих до 110км/ч и пак не можах да го стина и продължих с допустима скорост. По късно на същата фирма беше се обърнал на завоя за Разград. За съжаление масово шофиране е агресивно и несъобразено с правилата.