Снимка: БГНЕС

През нощта ще бъде ясно и почти тихо, съобщиха от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ). Температурите около полунощ ще са между 9 и 14 градуса, в София - около 11 градуса, а минималните ще бъдат между 6 и 11 градуса, в София - около 7 градуса. Утре ще бъде предимно слънчево с временни увеличения на облачността, но само на изолирани места в Рило-Родопска област ще превали.

Ще духа слаб, след обяд до умерен южен вятър. Температурите ще се повишат и максималните ще са между 23 и 28 градуса, по-ниски по Черноморието, в София - около 24 градуса, предава БТА.

По Черноморието ще е предимно слънчево. Ще духа слаб, след обяд до умерен вятър от юг-югоизток. Температурите ще се повишат още и максималните ще бъдат между 19 и 23 градуса. Температурата на морската вода е 8-11 градуса. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

В планините ще е предимно слънчево с временни увеличения на облачността. След обяд само на изолирани места в Рило-Родопската област ще превали краткотрайно. Ще духа до умерен югозападен вятър. Ще се затопли още и максималната температура на 1200 метра ще бъде 17 градуса, на 2000 метра - около 10 градуса.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase