Снимка: БГНЕС
Деца биха с въже 11-годишно момче в Бобошево. Случката се разиграва в събота следобед. 
 
Едно от децата, станало свидетел на случката, разказва, че той и битото момче тръгнали с колела на разходка. Тогава получили обаждане от приятелка да отидат на стадиона.
 
"Отидохме и видяхме около 20 деца. Алекс започна да ме души, хвърли ме на тревата. Започнахме да се бием", разказа пред Нова тв пострадалият.
 
След това част от децата нападат 11-годишното момче, а другите снимат с телефон.
Още по темата
 
"Казаха му: "Избирай си наказание". Той обаче не отговори. Караха го да прави обиколки и още неща", разказа другото дете.  
 
"Накараха го да се съблече, за да го удрят по гърба", каза още свидетелят.
 
В основата на спора стои мълва, че някои пуши марихуана, твърди приятелят на битото дете. 
 
За агресията между децата сигнализирали от ръководството на училището. Директорът Петър Кираджиийски признава, че е изненадан от поведението на учениците. 
 
"Днес имаше среща от Закрила на детето с потърпевшото дете и родителя. В понеделник от Детска педагогическа стая ще изнесат беседа за агресията", уточни той.
 
По случая е образувано досъдебно производство. Продължават и разпитите на свидетели. С битото дете ще работи психолог.  

Коментари Напиши коментар

29

Анонимен

преди 6 месеца

За каквото и да било посегателство срещу личността- физическо, психическо и т.н., трябва да има строги наказания, както е навсякъде в цивилизованите държави! СТРОГИ НАКАЗАНИЯ! А ако някой евентуално се опита да прикрие подобно деяние- по закон се счита за съучастник!!

28

Анонимен

преди 6 месеца

госпожата българка казва, че било много просто, че уж бащата говорил така на майката на 5-годишното дете у дома. 50/50 можем да предположим и обратното - майката е казала на бащата цитираната фраза и детето я запомнило.

27

Анонимен

преди 6 месеца

Детска педагогическа стая щяла изнесе беседа за агресията. Да наредят покрай стената плюшените мечета. Няма как либерстките заклинания да не помогнат.