Снимка: БГНЕС

Полицията в Пловдив е задържала непълнолетен младеж за стрелбата по три автобуса от градския транспорт, която стана в събота вечер, съобщи bTV.

Свидетели разказали, че стрелецът е бил с двама приятели и е стрелял с въздушна пушка.

Още по темата
 
Инцидентът стана окло 18:15 ч. в събота вечер от южната страна на тунела, който минава под Античния театър в посока Международния панаир. 
 
Стреляно е по автобусите по линии 9,99 и 20.
 
В превозните средства са пътували няколко души, които не са пострадали.
 
 
 
 
 

Коментари Напиши коментар

16

1

преди 4 месеца

Да полицията го е хванала.Да прокуратурата ще го обвини.И какво от това?Съдията ще вземе рушвета и ще пусне келе шчето.Реформата в правораздаването ще бъде ефективна само ако се намери начин да бъде накаран съда да работи и да съди.Всичко останало е бла-бла.Да се махне относително добре работещия Гешев и да се сложи там наш човек е преместване от единия крачол в другия.Не Гешев, а съда дава присъдите.

15

Ако пишлемето е

преди 4 месеца

навършило 16 години, още от утре рано сутрин с лопата на рамо да работи по строежа на магистралите - поне 5 години, защото не се знае какво щеше да стане, ако беше улучило някого в главата, в окото, в ухото и т.н. Да учи като частен ученик. Ако е под 16 г. - почасово да мие всеки ден спирки и автобуси, докато изплати щетите с обществено полезен труд. Всякакви други мерки са бошлаф. И да платят родителите му щетите, какво от това? Л.йненцето ще се изживява като герой сред връстниците си.

14

Анонимен

преди 4 месеца

Тая малолитражка я пуснете на бай Ставри за коледен подарък! Много ще му се радват! Г..а му ще стане като гаубица!