Полицията в Пловдив все още издирва човека, стрелял по три автобуса от градския транспорт. По чудо няма пострадали при инцидента, предаде Bulgaria ON AIR.
 
Около 18:15 часа в събота три автобуса от масовия градски транспорт влизали в тунела на бул. "Цар Борис Трети Обединител" в града, когато са били обстреляни.
 
Счупени са страничните стъкла на превозните средства. 
 
"От това трябва да направим съответните изводи и в бъдеще да бъдат предприемани определени мерки", каза собственикът на фирмата превозвач Веселин Дошков.
 
Шофьорите разказват, че редовно стават жертва на агресия. От полицията съобщиха, че експертиза ще установи механизма на увреждане на автобусите. 
 
Вижте повече във видеото.

Коментари Напиши коментар

16

Анонимен

преди 7 месеца

Така от високо са бастисали и автобуса от Македония,дето изгоря като факла.А това в Пловдив също е терор.акт като предупреждение,за всяване на хаос и страх.

15

Що

преди 7 месеца

Извикайте Хорейшо щом нашата родна полиция не може да разнищи случая.

14

Майна

преди 7 месеца

А ако имаше пострадали?? Това е точно като хвърлянето на камъни по влаковете, а и махалата е доста близо. ПОЗОР ЗА ИЗВЪРШИТЕЛИТЕ!!! КАКВО СА ВИ ВИНОВНИ ОБИКНОВЕНИТЕ ХОРА В ГРАДСКИЯ ТРАНСПОРТ?! ЗАЩО НЕ СЕ УПРАЖНЯВАТЕ ПО МАЙБАСИ И БЕНТЛИТА, А?!?!!!