Снимка: БГНЕС

Задържаха за 72 часа 30-годишния мъж, за когото 27-годишната Деница от Варна твърди, че я е подлагал на домашно насилие, съобщи Нова тв.

Преди дни младата жена разказа за издевателствата, на които е била подлагана с години.
 
Мъжът, посочен от Деница за извършител, е арестуван преди няколко дни. Днес в Районния съд в града се гледа мярката му за неотклонение. Очаква се да му бъде наложена най-тежката такава.

Мъжът е заподозрян и за други две престъпления.

Още по темата
27-годишната жена разказва, че мъжът скачал върху главата й, душил я с кабели, биел я с кабели с метални шипове. През цялото време на побои и изтезания Деница само два пъти е получавала помощ - веднъж съседи се обадили на полицията, а вторият път на спирка момче прави същото. Казва, че единственият период, в който бившата й половинка не й посягал, бил докато била бременна.
 
Деница споделя, че не е излизала от дома на майка си от месеци. Разхожда се, само когато знае от познати, че бившият й мъж със сигурност не е в града.

Детето й пък излизало с баба си, но само в отдалечени квартали на Варна. Мъжът идвал всеки ден пред дома на майка й, хвърлял камъни по прозорците и заплашвал всички.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase