Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Валежната обстановка до края на седмицата ще продължи. Сряда ще бъде най-студеният ден за тази седмица, а в четвъртък ни очаква мразовита сутрин, прогнозира пред NovaNews синоптикът от НИМХ Анастасия Кирилова.

„През седмицата ще бъде по-мокро от обичайното. По-топло ще бъде в Източна България, очакват ни нормални за месеца температури в западната част на страната. Вероятно е да има снеговалежи през седмицата, но до петък- събота снегът ще се стопи, заради преминаването на Средиземноморския циклон през страната и повишаването на температурите”, обясни тя.

Още във вторник ни очакват снеговалежи, макар и незначителни по количество в сряда те вече ще обхванат цялата страна, допълни Кирилова.

„Динамичен месец ни очаква. Към 15-20 декември ще има поредно понижение на температурите, тогава не са изключени и по-сериозни снеговалежи”, каза още синоптикът.
 

Коментари Напиши коментар

6

до 3 и 5

преди 1 месец

Можете вече да си напълните газа с барут и да се гръмнете от яд, вече сте в историята.

5

Един Българин

преди 1 месец

До 3 Съгласен, а с Радев паднат и всички ограничения с бембени сертификати и задължително боцкане с недоказани течности! Иначе ако го смени Боко - твоят работодател ще е много по-зле.

4

Чичо

преди 1 месец

Сняг ще падне, клони ще прекъшиии....