Снимка: Bulgaria ON AIR

Младежи от Русе организираха благотворителен концерт, на който събраха подаръци, дрехи и средства за деца в нужда. Те ще бъдат раздадени в навечерието на Коледа.

Входът на концерта беше безплатен, а всеки трябваше да дари по нещо. Виктория е секретар на клуба и с голям ентусиазъм посрещаше хората, предаде Bulgaria ON AIR.

"Това е нашият благотворителен базар към нашия концерт. Тук хората могат да оставят пари по свой избор, артикулите нямат цена. Има много желаещи, което много ме радва и съм много развълнувана. Има доста разнообразни неща, но най-често срещаните неща са дрехи, предимно детски, има страшно много плюшени играчки", сподели тя.

Много хора изявиха желание да дарят, някои носиха торби пълни с изненади. Имаше и такива, които подкрепиха не само каузата, но и своите приятели.

"Тук съм, за да подкрепя една моя приятелка, която се занимава с танци от почти 10-11 години. Днес е едно от първите ѝ сола. Така че дойдох тук, за да я подкрепя, да я гледам и да ѝ се радвам", сподели присъстваща на концерта.

Всички младежи от клуба, които организираха събитието, участваха и в концерта.

"Това е един от нашите способи да се създават млади лидери, да се учат - те ходят на семинари. Преди месец бяха в Казанлък на национален такъв, където да видят как се движи светът и колко са важни те като млади хора, които да го задвижат по нов начин", каза президентът на "Ротари клуб" - Русе - Веселин Молнер.
 

Коментари Напиши коментар

1

ano.

преди 1 месец

mnogo hubavo bravo.