Снимка: БГНЕС
42-годишна жена е загинала при катастрофа на АМ "Тракия", съобщиха от Областната дирекция на МВР-Сливен.
 
Инцидентът е станал вчера около 12.00 часа в района на км. 260,5, в посока Бургас с лек автомобил.
 
Жената е загубила контрол над управлението и автомобилът е излязъл от пътното платно, след което се е ударил в неподвижно препятствие. 
 
Жената е пътувала сама. Тя е транспортирана до болнично заведение в Сливен, където по-късно е починала.

Коментари Напиши коментар

22

Анонимен

преди 8 месеца

До ГНЕВЕНА успокой се малко. Видяхме я"магистралата"дето е скоростен път и няма Акт 16. Видяхме и кой резна лентата. Станиииишев! 18км.следващи стария път и денивилацията. Без виадукти. Без пътни възли. Без корекции на речни корита и ел.преносна мрежа. Без да са укрепени надежно склоновете. 96млн.ЕВРОООО! При проект 98г.-32млн.ЕВРО. Следващия участък започнат от ГЕРБ 2011г., също около 18км.с всякакви допълнителни съоражения и корекции-100млн.ЛЕВА! Ако ББ и ГЕРБ са крадливи, другите какви са?

21

Анонимен

преди 8 месеца

До И. КойчевБъркаш! Хвърчилото с Хопчо и Тропчо ни обещаха по една магистрала на година. Великия бъдещ министър на транспорта ни обеща успоредни на Тракия и Хемус. Защо не се пръкнаха по рано, сега да сме с магистрала до магистрала. И всичките озаконени и поддържани. И един мармот....абе знаете нататък.

20

Предложение

преди 8 месеца

Нали все пак има някъде камери по магистрали и други важни пътища. Може да се задължат различните служби правещи видеонаблюдение да представят справка как се е движил даден автомобил в предходните участъци и ако се потвърди извършване на нарушения и там, да им слагат максимална глоба и да налагат чрез съдия принудителен труд без заплащане за почистване на и около пътищата и така да компенсират водачите за затворени от катастрофата пътища. Тази в случая, май е получила най-сериозната глоба.