Снимка: БГНЕС
59-годишна жена е загинала на източния обходен път на Ямбол, след като е била блъсната от товарен микробус. Инцидентът е станал тази сутрин около 6,30 часа, съобщиха от полицията, предаде БНР. 
 
63-годишният водач е дал отрицателни проби за употреба на алкохол и наркотични вещества.
 
По първоначални данни жената е пресичала на необозначено място. Образувано е досъдебно производство по случая.
 
Движението в района се осъществява без затруднения. 
 

Коментари Напиши коментар

7

дядо Петко

преди 8 месеца

Източния обходен път е досами квартал Бенковски в Ямбол. Там е *** гето. Най-вероятно в 6.30 сутринта жертвата да е тръгвала за работа - може да е и магистралка, там много често се навъртат за клиенти. Но каквато и да е, лошото е, че е отнет един живот, а шофьорът има да се мотае по съдилищата. Лоша съдба.

6

Ямболия до Супер

преди 8 месеца

Няма да стане злобарино.Годината си отива,а това е първа жертва на живеещ в нащия град човек от катастрофа. Няма да падам на нивото ти,да кълна грозно,да умират хора. Напротив,живот и здраве желая на всички хора по Света.

5

До 3

преди 8 месеца

Сутринта в 6.30 не е светлата част на деня. Облечена в тъмни дрехи/"дъ ни съ цапът"/ и пресичала на необозначено място извън града. Самоубийца, докарала беля на главата на шофьора. Ако е карал с превишена е малко по-друга работата, но сега ще му лепнат " несъобразена", защото не е ходил на врачка да му каже кога и от къде кой *** ще изскочи с абсолютната увереност, че е сам на пътя.И сега тази жена изведнъж ще стане много "скъпа" на наследниците за сметка на шофьора.