Снимка: БГНЕС
Лодка на военноморските сили с 6 души пристигна до заседналия край Камен бряг кораб. Двама от тях се качиха на плавателния съд, съобщи БГНЕС.
 
Все още няма информация защо е предприето това действие. Вчера беше направен втори опит за сваляне на екипажа, но моряците отказаха да се качат на катера, за да бъдат разпитани.
Още по темата
 
Хора от екипажа твърдяха, че са били и заплашвани от мениджър и се страхуват да не бъдат депортирани в Турция.
 
Трите баржи, осигурени от Европейската агенцията по морска безопасност, се очаква да пристигнат в България. Очаквайте подробности. 

Коментари Напиши коментар

21

Асан

преди 3 месеца

Да пуска 1 торпедо на ***

20

Анонимен

преди 3 месеца

А помните ли миналата година като нашите пирати под полицейски униформи и борчески организации нападнаха кораба във Варна като пирати? Интересно че нищо не се чува от тогава. Няма наказани, нама в затвора, няма нищо. Държавата на нищо случващото се и всеки си прави каквото иска.

19

Анонимен

преди 3 месеца

Много лаици пишат тук, заседналия кораб е неприкосновенна територия, плава под чужд флаг, няма как просто да се качат полицаи с автомати и да извлекат екипажа. Нарича се пиратство това. Все едно да влезе полиция в чуждо посолство и да извлече посланика барабар с персонала...