Снимка: БГНЕС

С наближаването на есента, цените по Черноморието падат. Хотелиерите по морето предлагат оферти с до 50% намаление за дългия уикенд около 6 септември", съобщава "Телеграф".

Така можете да прекарате празничните дни за Съединението в хотел четири звезди на Златни пясъци на база олинклузив при цена за нощувка от 48 лв. на човек. Доскоро туристите плащаха 100 лева за същите условия. Ако престоят ви е 14 дни, тогава от хотела ви дават бонус четири безплатни нощувки.

Още по темата

За да задържат туристите и след пика на сезона, на Слънчев бряг значително свалят цените. Почивката сега излиза наполовина по-евтина. Заради кризата тази година намаленията на цените започват една седмица по-рано от обичайното.

Една от най-атрактивните оферти е за 3-звезден хотел в курорта, където нощувката със закуска и вечеря излиза 35 лв. на човек. Цената може да бъде 28 лева, ако не желаете вечеря. Могат да се ползват безплатно и предлаганите екстри в хотела. Падат и цените в заведенията почти с 50 процента. С около 20 процента по-малко струват и кюфтетата в Слънчев бряг и вече на места се продават само по левче. Олинклузив в Созопол на брега на морето за дните около Съединението излиза 400 лева за семейство с дете до 13 години. В цената са включени 2 нощувки на база олинклузив, ползване на чадър и шезлонг на плажа, както и на басейни в хотела.

Не само по морето се очакват намаления. Такива се наблюдават и в другите ни курорти. Спа хотелите във Велинград са подготвили специална музикална програма за гостите си. Офертата е за 177 лева на ден за двойна стая. В цената са включени закуска и вечеря, както и забавления всяка вечер с известни изпълнители, като Крисия от детската Евровизия и много други.

Хотелът разполага с басейни с минерална вода, джакузи, сауни и всички екстри за релакс. Добри оферти има и от планинските курорти. В Банско нощувка плюс закуска излиза 25 лева вместо 50 лева. Туристите могат да се забавляват с риболов, лов, спускане по колоездачна пътека, кану-каяк, спортна алея и катерене.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase