Преди 10 месеца брокерката Теодора Бахлова от Бургас изчезна. Сега дъщеря й призова властите да възобновят разследването, след като преди дни в града изчезна и млад мъж – част от бандата на Митьо Очите. След това последва арест на бизнесмена Станимир Рагевски. 
 
Християна Радоева издирва майка си безуспешно вече почти година. Според нея има връзка между двата случая.
 
Теодора Бахлова изчезва през октомври от Бургас и оттогава от нея няма и следа. Дъщеря й подозира, че с майка й се е случило най-лошото. 
 
"Майка ми няма как да се укрие или самоубие. Подозирам, че някой е извършил нещо спрямо нея – дали убийство, дали покушение, дали е отвличане…", смята Християна Радоева.
 
Теодора е имала бизнес с недвижи имоти в Лондон. Преди година се прибира в Бургас и тогава изчезва безследно. Преди дни изчезва и още един мъж от Бургас – Юмер Мехмед, който е член на бандата на Митьо Очите. След това последва арест на бизнесмена Станимир Рагевски, а Християна намира връзка между двата случая. 
 
"Станимир пък е близък приятел на майка ми или поне беше. Имали са бизнес отношения. Много е малък шанса през 10 месеца един и същи човек да има общо с двама изчезнали по абсолютно идентичен начин хора", каза пред Bulgaria ON AIR дъщерята на изчезналата Теодора.
 
От МВР казаха, че се проверяват всички версии, включително и връзка между двата случая. 
 
"Информацията, която ми дадоха от полицията, е че няма достатъчни данни за извършено престъпление. Аз по-голямо престъпление от изчезнал човек или убит човек не виждам да има", подчерта Християна.
 
От прокуратурата заявиха, че по случая с изчезналия Юмер има образувано досъдебно производство за отвличане.
 
Вижте повече в репортажа на Стиляна Георгиева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase