Снимка:Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Oт днес Бългapия зaтвapя гpaницитe cи зa чyждeнци oт Maлтa, Aндopa и Гpyзия. Влизането се ограничава заради влошената епидемиологична обстановка в тези страни.

Това е поредна група от държави, чийто граждани вече не могат да влизат у нас. Такова ограничение вече важи за Великобритания, Испания, Кипър и други страни.

Мерките не важат за български граждани и техните семейства, влизащи от тези страни, като те трябва да представят oтpицaтeлeн тecт зa Ковид-19, бeз знaчeниe дaли ca вaĸcиниpaни или нe, припомня БНР.

Коментари Напиши коментар

6

Анонимен

преди 5 месеца

Петяяяя, Петя...., да си журналист не е само да нежен думички... Явно за граматична норма на книжовния ни език не си чувала. Чийто е различно от чиито. Това местоимение се съгласува със следходната дума, в случая трябва да е в множествено число - чиито. Това Й за нищо го нямате.... "журналистите".

5

Анонимен

преди 5 месеца

Пландемията :)))))

4

Анонимен

преди 5 месеца

Че те не влизаха ли до сега така при нас? И как така най-първият случай на положителен в Град Търговище беше на някакъв маннгал, който беше пристигнал от Холандия? Не мога да повярвам как още има глупави хора, които вярват, че наистина има пандемия!