Снимка: Pixabay

35-годишен мъж е бил намушкан с нож по време след пиянска свада. Нападението е извършено половин час преди полунощ в сряда.

Сигнал за случилото се е подаден в Трето РУ в Пловдив от местна болница. Установено е, че мъжът е ранен в седалището. След преглед е освободен за домашно лечение.

Още по темата
Пред униформените той разказал, че раната най-вероятно получил при спречкване с двама негови познати, станало на площад „Антон Чехов“ след солидна употреба на алкохол.

В хода на последвалите издирвателни действия са установени и задържани извършителите, на 67 и 66 години. Срещу тях е образувано досъдебно производство за причинена телесна повреда по хулигански подбуди.
 

Коментари Напиши коментар

6

До 3

преди 11 месеца

Щом е на територията на 3-то РУП, най-вероятно са от шекера!

5

браво

преди 11 месеца

Давайте по-скоро да се затрива това племе и таз държава и да дойде някоя по нормална. Както върви тука, по-добре ще се живее за обикновения човек в чужда държава. Няма проблем, ще научим турски.

4

Анонимен

преди 11 месеца

у нас всеки ден има един убит и поне двама кандидати да бъдат убити. Това е защото нямаме работеща съдебна система.Преди дни убиеца на жената е бил освободен само след две години затовор.