Снимка: Pixabay

Около 70% от жителите на Земята усещат влиянието на магнитните бури. През юли се очаква една такава, по-осезаема, точно след изборите.

"Статистиката показва, че юли месец е един от най-спокойните месеци по отношение на магнитното поле, въпреки големите горещини и осезаемото въздействие на Слънцето. Такова се очертава да бъде полето и през следващите няколко седмици", информират от Националния институт по геофизика, геодезия и география – БАН.

"Леки смущения се очакват само в деня след изборите, затова ви призоваваме да гласувате, за да сте сигурни, че ако ви боли главата след това, виновни ще са само Слънчевите изригвания", шеговито намигвам към съвпадението с изборите от БАН.

Коментари Напиши коментар

19

Веселинъ 7112136860

преди 10 месеца

Отворете онова безобразие наречено "стар завет" . Там ще разберете, че евреите, които са джендъри, но не и бойци винаги завладяват с пандемии, странни пушаци, нашествия от скакалци, обриви,чуми, натравяния...Предстои Ви да видите и шоуто на НАСА и Кремъл под заглавие "второ пришествие". На Моисей в носоглътката, че му е много секси.Вампири !

18

Анонимен

преди 10 месеца

Истинската Магнитна Буря ще е след въвеждане на Еврото и със Магнит ще Ни издърпат последните жълти стотинки из джоба !

17

очаквано

преди 10 месеца

6 години почти без прекъсване ще проължат