Снимка: Pixabay
Петима младежи, на възраст между 17 и 21 години, са били нападнати от група техни познати пред дискотека в Дупница. Сигналът за инцидента е подаден в събота сутринта – малко след 6.00 ч. в РУ–Дупница, пише в. Монитор.
 
Нападателите отправили закани за убийство и дори възпроизвели и изстрели с газов пистолет. Пострадало е 19-годишно момче, което е настанено в столична болница с фрактура на носа и съмнение за счупена челюст. 
 
В района на сбиването, жк „Бистрица“, е счупен прозорец на търговски обект.
 
Полицията е установила всички участници в сбиването, 3-ма са задържани с полицейска заповед в ареста на РУ-Дупница. По случая е образувано досъдебно производство, уведомен е дежурен прокурор.
 
Няколко часа по-късно на ул. „Страхил Войвода“ в Дупница е възникнало друго сбиване между двама местни жители – единият е на 27 години, другият – на 24. 27-годишният е загубил съзнание. Получил е наранявания по лицето е настанен в дупнишко здравно заведение. Другият участник в инцидента е задържан с полицейска заповед в ареста на РУ - Дупница, образувано е дознание по случая. Уведомен е дежурен прокурор.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase