Критично остава състоянието на 24-годишния мъж, който беше ранен в тежката катастрофа край село Микре на главния път София - Варна, при която други петима души загинаха след челен удар между два автомобила.
 
Инцидентът стана вчера преди обед, колите са били с варненска и ловешка регистрация. В едната са пътували двама младежи на 23 години, а в другия автомобил е имало четирима мъже - между 21 и 58 години.
Още по темата
 
На място са починали трима мъже. Четвърти в ловешката болница и пети - в плевенската. Предполага се, че най-вероятната причина за трагедията е неправилно изпреварване с висока скорост. 
 
Вижте във видеото какво разказа пред Bulgaria ON AIR трикратният златен медалист от републикански първенства по карате Иво Мукански, който е станал пряк свидетел на катастрофата.
 
 

Коментари Напиши коментар

26

Анонимен

преди 1 година

До ни са знай А, *** дето са карали с голяма скорост? Карал е ***, който живее в Германия. Там има участъци, където няма ограничения. Ама по магистрали. А това е тесен двулентов път! Направо са убили двете момчета от Варна!

25

само питам

преди 1 година

Тоя каратист дали случайно не е натиснал газта, като вижда, че го изпреварват?!? Имах един подобен случай и за малко не стана беля - иначе вече да не съм между живите :-х

24

Свирете

преди 1 година

Свирете с клаксон като видите неадекватно шофиране, моля ви, така предупреждавате поне останалите. Винаги гледам да свиря. Нетърпимост от всички, не блеене, може да са ваши близки жертви.