Снимка: БГНЕС

Безводие измъчва през летните месеци жителите на село Стражица край Балчик. Проблемите с липсата на вода са от години и се повтарят всяко лято.

Кметът Шукри Шукри коментира, че проблемът се дължи на спиране на помпите, а водата се пуска към вилни зони, предава БНТ.

Подадени са жалби към компетентните институции, жители на селото са събрали и подписка. Ако не се обърне внимание на проблема им са готови да излязат на ефективен протест и да блокират главния път.

Коментари Напиши коментар

6

Анонимен

преди 1 година

Да живее Бойко Методиев Борисов!Напред само с ГЕРП и ДПС!Не гласувайте за други, ако искате да имате вода! Нещо се обърках, ама нищо - по български да го кажем. Който е разбрал матафорката да лайква или не лайква!

5

Анонимен

преди 1 година

Пропуснали са га там е бил Бацката щеше немедлено да им достави вода и стадион

4

аз

преди 1 година

До Кмет - защото и те са данъкоплатци! Както ти и аз имаме вода през цялата година (с малки прекъсвания за аварии) и те трябва да имат този лукс. Ако държавата не може да им осигури тази услуга тези хора трябва да бъдат обезщетени по някакъв начин, например да им се намалят данъците. Държават естествено НЕ желае да въведе такъв начин защото при такъв прецедент ще последва "зашо да плащаме данъци за децки градини като за децата ни няма място", защо да плащаме здравни след като няма болница и т.н.