Снимка: БГНЕС
Десетки сигнали са подадени за гонки с коли и мотори в Пловдив. Заради високите скорости по време на една такава гонка за малко не се стигна до фатален инцидент с полицаи на пътя, съобщи Нова тв. 
 
Случаят е от преди ден и беше споделян и коментиран многократно в социалните мрежи. На видеото се вижда как мъж с мотор кара с бърза скорост по централния булевард на Пловдив „Цар Борис Трети Обединител“.
 
Мотористът сам е направил запис на опасното си изпълнение. На него се вижда как влиза с мощна скорост в тунела и после излиза от него. При опит да бъде спрян от двама полицейски служители, които му вдигат стоп-палка, той едва не ги премазва. Минава покрай тях с пълна газ и не спира.
 
Оказа се, че двамата полицаи, които са били застрашени от този инцидент, не са докладвали за него и дори не са тръгнали след извършителя. След като от МВР се запознаха със записа обявиха, че ще издирят нарушителя и той ще бъде наказан с цялата строгост на закона. 

Коментари Напиши коментар

34

факт

преди 1 година

Мрежи, шипове, картечница и мотористите ще започнат да спират ...

33

Анонимен

преди 1 година

До Хайде, хайдеПрез есента бях свидетел как полицай от столичната служба КАТ се втурна да спре водач на лека кола , пресичайки на бегом пътя на колите в две ленти за движение на платното за Северна България... Как не го удари някоя кола направо се чудя. Не вярвам н-кът на КАТ на РДМВР - София град да го е учил да прави такива рискови кросове.

32

Анонимен

преди 1 година

Щом им се позволява...