Снимка: БГНЕС
Жители на Добрич излизат на протест в памет на починалото след катастрофа в града 3-годишно дете, съобщи БНР. Сблъсъкът, при който пострада и другото дете на семейството, както и майка им, стана на 6 май на кръстовище в Добрич. Протестиращите ще настояват за справедлива присъда на шофьора на втория автомобил. 
 
По случая има образувано досъдебно производство, предстои да бъдат изготвени и експертизи. 
 
Лекарите в многопрофилната болница в Добрич 7 дни се бориха за живота на тригодишното дете. То обаче почина вследствие на черепно-мозъчна травма.
Още по темата
 
Това предизвика остра реакция на жителите на града в социалните мрежи. Те искат чрез протеста да изразят съпричастността си към болката на семейството, както и да напомнят на шофьорите да са внимателни, когато са зад волана. 
 
Протестът ще се проведе на мястото на инцидента на кръстовището на ул. „Христо Ботев“ и бул. „Русия“ от 17. 00 часа. Организаторите на гражданското недоволство призовават участниците в него да донесат със себе си цветя и плюшени играчки. 

Коментари Напиши коментар

3

D

преди 4 седмици

Да почива в мир това невинно създание и дано повече никое дете няма тази злочеста съдба.

2

Анонимен

преди 4 седмици

Дирниците как не им неудобно под такава трагична новина да пускат тази недопустима реклама

1

Дорич

преди 4 седмици

Цяла седмица ни занимават с Каролев,който си го е търсил и намери.а за това невинно дете никой не говори.дано пътят му към небесата бъде един бял гълъб.почивай в мир детенце невинно.лек път.