Снимка: Pixabay
Тежка катастрофа взе две жертви тази нощ край Русе. Загинали са момче и момиче, което тази вечер е трябвало да празнува абитуриентския си бал, съобщи bTV.
 
Инцидентът е станал малко преди 4:30 ч. сутринта на бул. "България". 
 
В лекият автомобил са пътували 22-годишно момче и 18-годишно момиче. Колата им се е ударила с висока скорост в задната част на молдовски тир. Камионът е бил паркиран за почивка, а шофьорът му е спял.
 
Част от автомобила е влязъл под ремаркето и е намачкан до неузнаваемост.
 
Младежът, който е шофирал, е имал рожден ден. Двамата младежи са загинали на място. 
 
Причините за катастрофата все още се изясняват.

Коментари Напиши коментар

130

Списаревски

преди 4 седмици

Ей, и ние сме правили простотитии на 20 се - ама си знаеш - две ракии и не пипаш волана.Най-много да паднеш в канавката с цицина на главата...Жалко за децата - Родители, бдете!

129

Анонимен

преди 4 седмици

До GorskioПродължаваш да дрънкаш *** щини, но вече си забравил твърдението си, че камионът е бил спрян на място, специално отредено за паркиране на тирове и почивка на шофьорите.Забавен си, глу пако, продължавай все в този дух ;)

128

Бог Ме Вижда(БМВ)

преди 4 седмици

Как да не сгрешим много?Син абитурент.Иска да изкара курсовете.Препоръчвам му такива,с най-много кормуване и полигон.Мръщи се-искал нещо "ускорено".Когато започне да кара,ако дал Бог,ще гледам 1-2 месеца да съм до него-все пак имам 35 години стаж,почти безавариен.Ще му връчим колата на майка му-ново I10-66 коня.Ако имаше закон,щях да снябдя ръмжалника със зелен буркан и мяучеща сирена.И ще го съветвам-никога колата да не дава, други да го возят.Страх ме е,че с I10-140 км/ч съм вдигал.