Снимка: БГНЕС

В болницата в Добрич е починал 3-годишният Крис, който бе тежко ранен при свирепа катастрофа на Гергьовден, съобщава "Монитор"

При пътнотранспортното произшествие детето получи фрактура на черепа и претърпя 2 тежки черепно-мозъчни операции. Въпреки усилията на лекарите, около полунощ детето е издъхнало.

Още по темата

На 6 май, около 14 часа, на кръстовището на улица "Христо Ботев" и бул. "Русия" лек автомобил "Ауди" преминал на червен светофар и блъснал завиващия в този момент лек автомобил "Фолксваген", в който пътувало семейството на Крис – родителите му и по-голямата му сестра, на 9 години. Очевидци твърдят, че "Фолксвагенът" се завъртял на 360 градуса, от което по-малкото дете изпаднало от колата и се озовало под нея.

На помощ се притекли свидетели на трагедията, които повдигнали "Фолксвагена", за да извадят детето, докато пристигне линейката. От зверския сблъсък най-тежко пострадал Крис. Майка му била със счупени таз и крак, 9-годишната му сестричка – със счупена ключица. И двете вече са изписани от болницата в добро здравословно състояние.

43-годишният шофьор на Аудито, блъснал автомобила на семейството на Крис, беше задържан за 24 часа и освободен. След трагедията в Добрич бе организирана дарителска кампания за Крис. Организаторите заявиха, че всичко събрано ще бъде преведено по сметката на семейството на починалото дете.

Коментари Напиши коментар

33

Анонимен

преди 2 месеца

Аз да питам и мисля не само аз искам да попитам, Кой е този шофьор, който е убил детенцето? Защо никъде не пише името му? Скрого секретно ли е, какво е? Dnes.bg?

32

Анонимен

преди 2 месеца

Абе номер 26, как може под такава новина с такива усмивчици? КОЛКО ДА СИ ОСТРОУМЕН И ИНТЕРЕСЕН??? Кое ти е забавно в новината? Кое?

31

Анонимен

преди 2 месеца

В такива случай трябва да има оставки в КАТ, съдии и всички отговорни, а не да дремят по храстите в разни акции. Аз не знам защо тези пострадали, не са се саморазправили още? Когато няма работещи институции, трябва да има поне минимална справедливост. Ние живеем на оживен път и всеки ден виждаме джигити, нощем има олиг офрени с над 100-120