Снимка: БГНЕС

Медицински екип от столичната болница "Пирогов" пътува към Разлог.

Още по темата
По разпореждане на министър-председателя в оставка Бойко Борисов, директорът на "Пирогов" проф. Асен Балтов и здравният министър в оставка проф. Костадин Ангелов, пътуват към лечебното заведение, където е настанен икономистът Владимир Каролев, за да се преценят какво е състоянието му. Това потвърдиха от лечебното заведение за Bulgaria ON AIR.

Реанимационният екип пътува със специално оборудвана линейка, която евентуално да превози пострадалия за лечение в София. Засега Каролев е в сравнително стабилно състояние и кръвното му е овладяно, но е с тежка черепно-мозъчна травма.

Коментари Напиши коментар

95

Срамота и наглост!!!

преди 1 година

Пак богопомазани. Дали и за мен, ако се претрепя в планината, ще търчи министър и шеф на Пирогов!?

94

Анонимен

преди 1 година

До АнонименПРОСТИ СА ТЕЯ ДЕТО ГО ТЪРПЯТ!

93

Анонимен

преди 1 година

То за това в Пирогов болницата на герберската хранилка, в спешен кабинет (по-спешност) след падане и мозъчно сътресение за да ти дадат диагноза трябва да си платиш прегледа в случая 40 лв написано на документа в който се упоменава от НАП че лицето е с непрекъснато здравно осигуряване, за да може след това да се вземат и сумите по-здравна каса! Болницаите станаха бакалия за "здраве" е шефовете на клиниките станаха бизнесмени!