Снимка: Bulgaria ON AIR

Детска площадка, намираща се в центъра на Пловдив, стана обект на вандалски набези. Първи погрома забелязали майките, които всеки ден водят децата си да играят тук.

 Жените открили детската площадка, на която всеки ден играят децата им, изпочупена и изрисувана със спрейове и графити по люлките.

"Избита ограда, вратите са счупени, с оставени пирони", разказа пред Bulgaria ON AIR Елена Златева.

Някои от изпочупените греди били захвърлени върху люлките с риск децата да се наранят. Живеещите в центъра на Пловдив са възмутени, защото само за последните две седмици това е 10-та поредна изпочупена детска площадка в този район.

Кметът на район "Централен" заяви, че задържани по случая няма. Подал е сигнал в полицията и се надява извършителите да бъдат хванати и наказани.

По изчисление на местната власт щетите от вандалски прояви за една година възлизат колкото на една нова детска площадка.

 

Коментари Напиши коментар

13

Анонимен

преди 1 година

Да ги поканят тези вандали в предаването на Слави, да ги похвали как се борят срещу "диктатурата".

12

Анонимен

преди 1 година

Безхаберието на този **** народ проличава от коментара на последната госпожа във видеото и от драсканиците на много *** в този форум.

11

ГЕРБроми

преди 1 година

Просто.... Вандали..... НеТова всички знаем кои са.... ИЗБИРАТЕЛИТЕ НА ГЕРБ... Няма да пиша кои са, защото трябва да уважаваме чувствата им. Но всички знаем кои са и кои им разрешава подобно поведение