Снимка: Кадър БНТ

Вече повече от 24 часа няма яснота за зловещия случай, който се случи вчера във Враца. Майка беше намерена мъртва, а 3-годишното й дете бе открито тежко ранено.

Още по темата

Все още не са готови резултатите от аутопсията на 31-годишната жена, за да се установи причината за смъртта ѝ.

Момченцето е стабилизирано снощи в болница "Пирогов" и няма опасност за живота му. Към момента по случая официално няма задържани лица. Братята на мъжа, с когото жената живеела на семейно начала, твърдят обаче друго.

"С Йордан не можахме да говорим, защото органите го прибраха и понеже не можахме да го видим. Вчера, когато се качих по стълбите до входната врата, където е асансьорът за нагоре, имаше пред вратата кръв, но никой не ни дава обяснение. Ние това още не можем да го повярваме, ние сме в шок", заяви Атанас.

Близките твърдят, че скандали в семейството не е имало.

"Нямали са проблеми, семейни скандали. Нямали са някакви недоразумения между тях", каза Михаил, брат на Йордан.

"Към жена си, към децата си, беше истински баща. Няма никакви проблеми, ни с някой да се е карал, да има на някой да дължи. Той, ако е замесен, да е казал - ей, брат ми, аз имам такива проблеми със семейството, защото ние сме братя и си споделяме абсолютно всичко", допълни Атанас.

Очакват се резултатите от аутопсията, за да се установи причината за смъртта на жената. Разследването продължава, като една от версиите, по която се работи, е убийство. Но не се изключва и самоубийство след опит на майката да умъртви детето.

Коментари Напиши коментар

20

Кремена

преди 2 месеца

Това с ножовете се наслади в главите на "братята" от турските сериали.

19

Анонимен

преди 2 месеца

Чуждестранната съпруга и тя ли е от същия етнически произход?Каквато и да е, жалко, че животът й е бил така не навреме и жестоко отнет.Дано почива в мир.

18

Анонимен

преди 2 месеца

Роми ли са тези братя?