Снимка: БГНЕС

Недвижими имоти за 450 000 лв. продадоха публичните изпълнители от НАП-Хасково през първите 3 месеца на годината, съобщиха от данъчната администрация.

Продадени са били и превозни средства за над 28 000 лева. Средствата са допълнителен приход за бюджета от 14 реализирани през периода търга, като от НАП уточняват, че всички обявени огледи се извършват само след уговорка с публичния изпълнител и при стриктно спазване на противоепидемичните мерки.

Днес стартират огледите на апартамент и търговска площ в Пампорово, както и на части от промишлена сграда в Димитровград, допълват от агенцията.

Апартаментът в курортния комплекс е с площ 44,73 кв.м и начална продажна цена 35 800 лв. Търговският обект е 53,70 кв.м, обявен е за 39 110 лв. В Димитровград промишленият обект е със застроена площ 706 кв.м.
 

Коментари Напиши коментар

4

Анонимен

преди 3 месеца

Абе защо не продават самите длъжници. По възпитателно ще бъде.

3

Анонимен

преди 3 месеца

А НАП София кво продаде

2

..........

преди 3 месеца

Браво! Аз пък си мислих, че сме в пандемия. Щях да се учудя, ако се даде време на хората да си стъпят на крака след пандемията.Отлагане на задължения, осигуровки и др., както се направи и десетгодишно отлагане на концесионера на Летището. Но това е за определени хора. :)