Снимка: БГНЕС

От утре – 9 април, движението от 5-ти до 9-ти км на магистрала "Тракия" ще се осъществява двупосочно в платното за София.

Още по темата
Преминаването в платното за Бургас се ограничава за ремонт на настилката в около 500-метров участък при 7-ми км, където днес възникна пожар след пътен инцидент между два тежкотоварни автомобила, съобщават от АПИ.

Нанесените щети налагат реконструкция на настилката в отсечката и полагане на нови предпазни огради.

Предвижда се аварийните ремонтни работи да завършат до края на седмицата. След това ще бъде затворено платното за София при 7-ми км на АМ "Тракия", за да се отстранят щетите по настилката в 200-метров участък. Там ще бъде подменен износващият асфалтов пласт.

Необходимо е шофьорите да карат с повишено внимание и съобразена скорост, като спазват стриктно поставената сигнализация.

Още за днешния инцидент вижте в репортажа на телевизия Bulgaria ON AIR


 

Коментари Напиши коментар

7

Анонимен

преди 5 дни

Безмозъчните първосигнални герберастки тролчета не пожалиха и тази статия и не пропуснаха да демонстрират колко са големи кухините на горния им етаж !
Пукайте се през Г.3. - Боко е в канала , а вие - на борсата !

6

До 4

преди 5 дни

Болен човек

5

Анонимен

преди 5 дни

Наркозависимият Чака рака месия и мартеничар славуца трифонов е неспособен да ръководи държавата. За него гласуваха потомствени ратаи, ягодоберачи, чистачи, актьори, музиканти, въобще най-нисшата обществена прослойка!
Слави Трифонов беше момче за всичко на мракобесните престъпници Георги и Васил Илиеви, които препраха милиони левове народна пара през фабриката за кючеци БМК! Славуцата е отговорен за моралното и духовно осакатяване на три поколения българи!
Славуцата е толко голям патриот, че оперираше с офшорки дълги години и не внесе стотинка в държавната хазна! Доказан ФАКТ!

Оставка на