Снимка: Кадър Нова тв
Повече от 20 дни няма следа от 28-годишния Божидар Радев и 5-годишния му син Ангел от казанлъшкото село Копринка, съобщи bTV. Двамата са в неизвестност от 5 март и са обявени за общонационално издирване. 
 
Бащата заедно със сина си потеглят с докарания от Германия сребрист "Мерцедес", който няма регистрация. На близките си Божидар казал, че отива до магазина. От там купил сладки за сина си Ангел и потеглил. Никой не видял накъде. 
 
"Няма никакви следи, не знаем къде е. Полицията каза ние да го търсим, не взимат никакви мерки, а и да взимат мерки - нямат никаква следа", каза Ангел Радев, баща на Божидар.
Още по темата
 
"Не са установени нито те, нито автомобилът. Към момента физически е обходена голяма част от района на Община Казанлък, землището на селата около язовир Копринка, самият язовир Копринка, както и територията на Община Павел баня", коментира Христо Петров, началник на РП-Казанлък. 
 
Дрон също е включен в издирването на изчезналите баща и син, а по земя - техника и жива сила. ПРоверени са и всички контакти на бащата. Нито един от приятелите му не го е чувал от 5 март. 
 
Близките на Божидар казват, че не е имал врагове и не дължал пари на никого. Според полицията, няма данни бащата и детето да са напускали страната. Издирването им продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase