Снимка: БГНЕС
Лошо време и снеговалежи в Централна България. Обилният снеговалеж създаде затруднения с придвижването по пътищата в късните часове на вчерашния ден.
 
Едно от най-натоварените места в тази част на страната е Проходът на Републиката. Обстановката там остава тежка и тази сутрин, съобщи Нова тв.
Още по темата
 
"Към момента пътната обстановка е доста усложнена, предвид и обилния снеговалеж, който продължава. В горната част на Прохода има към момента пропускливост на тежкотоварните и останалите превозни средства", заяви инж. Венцислав Ангелов.

Коментари Напиши коментар

2

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 1А, аз видях вчера как *** дето с Мерцедес купе двувратка предизвика верижна катастрофа на Хемус, виждал отдалече двете коли, но не могъл да спре щото имало сняг по магистралата. Непочистения сняг бил виновен, не едни 180км/ч. На снимките и видеата от блокираните водачи се виждаше, че вали силно и осевата линия прозира.

1

Анонимен

преди 3 месеца

Гледах един клип от Япония В северната част вали много сняг В един град по осевата линия на платното има инсталация която пуска гореща вода , като малък фонтан Водата се взема от извори Пускат я и тя топи снега по платното Също има и по тротоарите Хората стъпват по вода , но е чисто , няма лед