Пиян шофьор прегази с автомобила си трима души, мъж и две жени в Бяла Слатина. По път за болницата мъжът е починал, а съпругата му е в тежко състояние във врачанската болница. 

Другата пострадала жена е със счупен крайник. Тя е настанена в болницата в Бяла Слатина. 
 
Шофьорът е задържан. Близки на пострадалите казват, че извършителят често заплашвал с убийство съпругата си и роднините й, предаде Bulgaria ON AIR.
 
Всичко започнало в понеделник вечерта към 19:30 ч. в ромския квартал на Бяла Слатина. Ул. "Латинка" е била оживена от хора, когато Иван от с. Бреница нахлува с лекия си автомобил, за да търси съпругата си. 
 
Когато стигнал края на улицата Иван прегазил мъж и две жени. Връщайки колата назад, той прегазва още веднъж мъжа. Двете жени също са пострадали от сблъсъка. 
 
Според близки и роднини на пострадалите хора Иван системно тормозил жена си.
 
"Живея на 5-6 къщи от брат ми. След като го удари няколко пъти, веднага го откараха за болницата, но по пътя почина. Не е успял да оцелее. Едната му е жена е в реанимация, за живота ѝ дават 20%, гръбначният стълб е счупен, тазът ѝ и той е счупен, главата на две три места е спукана", разказа братът на починалия.
 
От прокуратурата потвърдиха, че съпругата на Иван многократно е подавала жалби срещу него. До края на деня се очаква да му бъде повдигнато обвинение за предумишлено убийство.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase