Снимка: БГНЕС
Пиян шофьор връхлетя с висока скорост и уби човек и рани тежко две жени. Трагедията стана навръх 8 март в Бяла Слатина. Водачът минал поне 40 километра от селото, в което живее до града, в който избягала жена му заради домашно насилие от негова страна. Той дори имал ограничителна заповед да не доближава бившата си съпруга, но често я пренебрегнал.
 
Мъжът връхлетял с висока скорост и буквално помел трима души на улицата в Бяла Слатина. Единият - случайно преминаващ по улицата 53-годишен мъж, е починал на място.Пострадали са и две жени, които вървели с него. Едната жена, която е съпруга на загиналия мъж, е в тежко състояние. Тя е настанена в болницата във Враца. Другата жена е със счупен крайник в болницата в Бяла Слатина.
Още по темата
 
"Човекът е дошъл, засилил се е с колата си и буквално е помел тримата души. Върнал е назад и ги е прегазил втори път", коментира пред Нова тв Георги Георгиев – племенник на загиналия.
 
"Прегазил е майка ми, баща ми и е тръгнал наред да прегазва и другите, но му попречила една врата и оградата. Иначе той да е пребил още десетина човека", каза Илиан Богданов – син на загиналия мъж и тежко пострадалата жена.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase