Снимка: Кадър Нова тв

Вече четири дни 5-годишно дете и баща му от казанлъшкото село Копринка са в неизвестност. Те са видени за последно на 5-и март. Полицията и близките ги издирват и призовават за съдействие, ако някой ги види.

"Ние бяхме заедно с бащата вкъщи. Той се качи в колата с малкия. Попитах го къде отиват, а той ми каза, че към магазина. Това беше последният ми разговор с него", разказа пред Нова тв майката Джеврие.

Тя допълни, че е нямало конфликти между нея и бащата на детето ѝ. "Не знам къде отиде и какво се случи", каза още Джеврие.

"Засега нищо не знаем. Полицията търси бащата Божидар с малкия Ангел, но засега все още няма никаква информация дали някой някъде ги е видял. Наистина сме много притеснени. Отправям призив да се молим те да се върнат у дома", допълни роднина на изчезналите.

Полицията е започнала акция по издирването на бащата и детето в събота.

Коментари Напиши коментар

17

Анонимен

преди 1 месец

Исках да кажа, че днешните нагли и противни жени гледат да ощетят мъжете и да ги отдалечат от децата, а на последните да им се внушава, че баща е априори лош или че те нямат баща.

16

Анонимен

преди 1 месец

Обяснимо е, просто бащата не иска да дава сина си на " изгората", колко мъже са пострадали и са ощетени от социалните НПО феминистични институции и от съда, даващ прекомерни родителски права на майките на детето/децата. Повечето жени станаха нагли, оживяват за нищо половинките си и гледат колкото се може да отдалечат и отчуждят децата от бащите им.

15

Анонимен

преди 1 месец

Обяснимо е, просто бащата не иска да дава сина си на " изгората", колко мъже са пострадали и са ощетени от социалните НПО феминистични институции и от съда, даващ прекомерни росителски права на майките на детето/децата.