Снимка: Pixabay
77-годишна самотно живееща жена от Виноград, община Стражица, вчера е била нападната от две лица с качулки в дома й, съобщи БНТ. Двамата са малтретирали жената, вързали са я и са откраднали парична сума и златни накити.
 
Единият от извършителите е установен и задържан за 72 часа. Той е 18-годишен, излязъл от затвора само преди месец. Преди е бил осъждан за кражби. Вторият извършител все още се издирва.
 
Сигналът е подаден в 7.55 ч. от нападнатата жена. Тя вече е в добро състояние, но е стресирана. 
 
Нападателите са влезли през незаключена врата. За такова престъпление законът предвижда от 3 до 10 години лишаване от свобода.

Коментари Напиши коментар

22

Анонимен

преди 7 месеца

И какво от това?Сега-самотна жена,приложили са насилие над нея.Преди това са посегнали и на животно,но това е ''само едно животно'',чудо голямо-казват някои.Утре ще го направят и върху вашите дъщери.Защо не?Пробелмите се неглижират и полсе всички ревем.Упс!Грещка!Лично на мен не ми пука,защото всичко започва отнякъде,на което тогава никой не обръща внимание.

21

ЦИНИК

преди 7 месеца

Бой,бря! Бой ду припадък.После съ полива една кофа студена водъ а съ освести,и след таа процедура у затвора булка и дъ прай павета.Гаранция,че кът излей от затворо нивгъш няаа помисли друг път дъ прай таквоз нящо.

20

АнонимеН

преди 7 месеца

ДА ВЛЕЗНЕШ НАРОЧНО ПРИ САМОТНО ЖИВЕЕШ ВЪЗРАСТЕН ЧОВЕК ЗА ДА ГО ОБЕРЕШ ПРЕБИЕШ И ИЗНАСИЛИШ И ТОВА ГО ВЪРШАТ!! ТОВА Е ПРЕДУМИШЛЕНОТОВА ТРЯБВА ДА СЕ КВАЛИФИЦИРА КАТО МНОГО СЕРИОЗНО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!