Снимка: БГНЕС

Надрусан шофьор блъсна дете във Враца, съобщиха от полицията. Инцидентът станал вчера следобед. 68-годишен врачанин бил зад волана на лек автомобил "Ауди", когато ударил 14-годишно момиче, което пресичало на пешеходна пътека.

На мястото пристигнали екипи на полицията и спешната помощ. Медиците оказали първа помощ на пострадалото дете, след което го транспортирали в болницата за по-нататъшно лечение.

Полицаите тествали водача за употреба на наркотични вещества, като резултатът бил положителен за амфетамин. По случая е образувано досъдебно производство.

По същото време шофьор с "Дачия" блъснал велосипедист край Бяла Слатина. Колата е била управлявана от жител на Бъркачево, който ударил велосипедист от Попица.

След инцидента на мястото на катастрофата пристигнали екипи на районното управление от Бяла Слатина, които изпробвали и двамата участници в произшествието за алкохол, като пробите им са отрицателни.

Коментари Напиши коментар

32

Анонимен

преди 3 месеца

Men Абе хора , ако това дете беше вашето, имали значение да ли е на амфети или е неправоспособен да шофира. Всеки блъснал някой на пешеходна пътека трябва да му вземат книжката най малко докато тече разследването, а на хората с тоя стаж доживот.После пак го жалете.

31

факт

преди 3 месеца

Едно време боядисвах приземен етаж , полумазе и стаичка с грунд против влага. Разредителят беше с някакви ацетони, терпентин и бензини и тн. На всеки 20 минути работа излизах за 10 минути на чист въздух... Следобеда си тръгнах, но бях яко дрогиран от миризмите и изпаренията. Когато си видях зениците на очите в огледалото, направо се стреснах. Приличах на наркоман.

30

Шофьор

преди 3 месеца

Дрегера за наркотици, с който КАТ работи, може да изкарат всеки човек наркоман. Много хора изгоряха. Спасението е кръвната проба, но тя излиза след няколко месеца - а дотогава ще сте без книжка, с повдигнато обвинение, свалени номера на автомобила, порицан и за десерт обиск в дома ви. Честито на печелившите!