Снимка: Pixabay

Две ученички, на 12 и 13 години, колабираха след купон в Благоевград. Инцидентът е станал днес на обяд, докато момичетата се обучавали онлайн, съобщават от БНТ.

Линейка е транспортирала до Спешния център 13-годишното момиче малко след 12:00 часа. То обяснило, че на импровизиран купон са пили алкохол, след което се е почувствала много зле.

Намерена е боса и в неадекватно състояние пред блока. Майката на другото момиче е потърсила помощ от медиците, след като не е успяла да събуди дъщеря си. Правят се промивки и на двете момичета. Полицаите от Второ РУ-Благоевград работят по случая. Предполага се, че малолетните момичета са взели наркотици, най-вероятно някакъв вид дизайнерска дрога.

Коментари Напиши коментар

71

Анонимен

преди 1 година

Гледах го по новините. Ама как се били появили дистанционно един час, ама как били изчезнали друг, ама как им били написали отсъствия ... Абе, децата са по домовете си вече почти година, към родителите няма ли да се обърне някой журналист, родител няма ли да се изкаже? Още ли си въобразяват журналисти и родители, че за децата отговарят учителите, че възпитанието им и надзорът върху поведението са на училището и на никой друг?

70

Бай Иван

преди 1 година

Сегашните запартъци на демокрацията не могат и да пият ;) !!!

69

Коко

преди 1 година

До Анонимен 69Ей ти го животът през соца - опашка пред затворен магазин. Умирайте по-бързо и ни отървете от измишльотините си.https://bulmedia.net/balgarija/po-vreme-na-soca-svarshvash-visshe-i-zapoch/5667/