Снимка: БГНЕС
13-годишно момче е с опасност за живота след спор на улицата. Детето е получило удар в главата, съобщиха от ОД на МВР-Сливен, цитирани от "Монитор".
 
Инцидентът е станал на 24 февруари около 15,20 часа на една от улиците в жк „Надежда“. По предварителни данни пострадалото дете е било блъснато в гръб от друго момче, което е с година по-малко от него. Момчето направило опит да отърве от побой братчето си.
 
При падането на земята 13-годишният е ударил главата си в ръба на камък. Вследствие на удара е получил комоцио и хематом. Детето е било настанено в МБАЛ "Д-р Иван Селимински", откъдето уточниха, че момчето е хоспитализирано в отделението по неврохируругия и е под непрекъснато наблюдение. 
 
По случая е образувано досъдебно производство, а с 12-годишното момче работят специалистите от детската педагогическа стая. Нямало данни за напрежение в отношенията между семействата на пострадалия и виновника за травмата.

Коментари Напиши коментар

6

Предприемач

преди 9 месеца

Цвят на пострадалото момче? Молим, ако не е бяло да не ни занимавате.

5

Анонимен

преди 9 месеца

''13-годишен е с опасност за живота след спор с връстникМомчето е ударило главата си в ръб на камък''Значи както водят спор,вероятно научен спор,единия вижда,че има камък с ръб и си удря главата.

4

Анонимен

преди 9 месеца

Насилникът е типична представителна извадка на поддръжниците и симпатизантите на фигуранта румен радев ветото! ОСТАВКА, СЪД И ЗАТВОР ВЕДНАГА !