Снимка: БГНЕС
В 12:00 часа беше пуснато движението на тежкотоварни автомобили над 12 тона по пътя Варна-Добрич, съобщава БНР. Около 80 тира останаха блокирани в района на Аксаковска панорама в продължение на 20 часа. Шофьорите не могат да разберат, защо тази ситуация се повтаря винаги при по-лошо време.   
 
"Срамота е, заради 10 сантиметра сняг да се стига до бедствено положение. Как става така, че винаги зимата ни изненадва", пита се Борислав Йовчев, който пътува към Румъния.
Още по темата
 
"Толкова часове стоим тук, никой не ни дава информация, научаваме единствено от радиото каква е обстановката. Добре, че сме се заредили с храна и вода. Имаше и много мили хора от близките къщи, които сутиринта ни предложиха кафе и сандвичи", добавя Пламен Бешков.
 
Шофьорите изразиха опасение, че това забавяне, ще доведе до тапи и на границата с Румъния, закъдето пътуват над 80% от тежкотоварните автомобили. 

Коментари Напиши коментар

4

Коня

преди 5 месеца

БЛОКИРАШ ДВЕ ЗАПЛАТИ НЯМА СОЛ ЛУГА НАФТА СНЕГОРИНИ

3

Коня

преди 5 месеца

УРА ТИРОВЕ КАМИОНИ ВСИЧКО СЕ ДВИЖИ КОН КАТО КОН КАКВО ТОЛКОВА СКОРО ПОКАЗАХА СНИМКА НА ЛОВЕЧ И ВИКАХА ВИЖ ДОБРИЧ АМИ ВСИЧКАТА НИ ТАКАВА ИНАЧЕ В ДОБРИЧ НЕ ВАДЕХМЕ ШЕЙНИТЕ ПРИ ТОЛКОВА СНЯГ ТА ТОЙ ДЕСЕТ САНТА ВЕРНО НАВЯВА МНОГО ЛОШО АМА ТИ ТОВА Е НОРМАЛНО САМО КЪДЕТО СЕГА БЛОКИРАШ И ХОП НЯМА РЗХОД ТЕ МИЛИЦИОНЕРИТЕ ВЗИМАТ ЗАПЛАТИ И НЕ ПУСКАТ ДА МИНАВАШ

2

????

преди 5 месеца

А снимката с коня от Благоевград какво общо има с Добрич? Нерде Благоевград, нерде Добрич!