Снимка: Pixabay
Мъж на 56 години е починал в горящ автомобил в Димитровград, съобщи ОД на МВР - Хасково, цитирани от в. Монитор. Сигнал за инцидента на ул. "Хасковска" близо до транспортна фирма е бил подаден снощи в 22,30 часа на спешния телефон.
 
На мястото веднага са пристигнали полицаи, които са запазили произшествието. Огнеборците успешно загасили пламъците. При гасенето пожарникарите установили, че в автомобила е бил собственикът му, който е от първомайското с. Езерово и е загинал.
 
В хода на работата органите на реда установили, че преди това мъжът е разговарял с управителя на транспортната фирма с желание да започне работа при него като шофьор на камион. Той обаче бил във видимо нетрезво състояние и собственикът му отказал работа, докато не е в състояние. Тогава мъжът се качил в колата си, за да изтрезнее. Малко по-късно обаче тя се е самозапалила.
 
От намиращите се наоколо видео камери се виждало, че не е имало външна намеса спрямо колата и пламъците са "тръгнали" отвътре. При огледа полицаите са открили угарки по седалките на колата. Трупът е откаран за аутопсия. От полицията уточняват, че работата по образуваното досъдебно производство продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase