Снимка: Кадър Нова тв, терасата на Митко във Видин

Възрастен човек от Видин превърна жилището си в сметище. В продължение на години мъжът складирал в апартамента си предимно пластмасови бутилки, които вече преливат от терасата му.

"Вътре е ужас. Не знам как този човек не хваща болест", каза пред Нова тв една от съседките.

Живеещите в блока разказват, че съседът им от години носи боклуци и ги складира в жилището си. "Аз му казвам да изхвърли от тези дрехи, но той ми обяснява, че имало хубави", коментира домоуправителят Огнян Яков.

Хората в блока многократно са правили забележки на обитатели на апартамента, но без резултат. Мъжът, който живее в него, Митко, не даде обяснение пред камерата защо е превърнал апартамента си на бунище.

Според пожарникари във Видин, съхранението на толкова много боклук в жилищната сграда е изключително опасно.

Коментари Напиши коментар

23

У

преди 2 години

Това е болест, но в случая е проблем че е във Видин и хората не са свикнали с живота тип"градска 'жунгла". Ако беше Варна или в София на никой не му пука. Където живя майка ни имаше един бай Ваньо-болен човек, освидетелстван, но има апартамент и не го вземат за лечение. Ядеше само от казаните-там има много, има закуски и пици също. Спеше без врати, понякога в антрето с 4-5 верни кучета. Една зима откраднаха и входната врата и стана кофти. Тогава търси съдействие да сложат поне врата на блока.Ад

22

Марта

преди 2 години

Трупането на ненужни вещи е фирма на мания.Човекът е за психиатър.Да се консултират с адвокат какво могат да направят в рамките на закона.Жалби общината няма да помогнат,а само ще ги забавят.Този човек им пречи да обитават собствените си имоти ,за което могат да заведат дело.

21

Анонимен

преди 2 години

Трябва да се оплачат в общината. Явно насилствено трябва да се изчисти.