Снимка: БГНЕС

От 19.00 часа днес е разпоредена специализирана полицейска операция на територията на цялата страна, съобщиха от Пътна полиция.

Контролът е насочен към водачите употребили наркотични вещества и алкохол. От началото на годината са възникнали 54 произшествия с участието на пешеходци.

Във връзка с влошената обстановка полицейските екипи ще следят и ще помагат за разчистване на паднали клони и заледявания.

Тази седмица беше проведена друга спецоперация, която приключи на 13 януари.

Установени са над 13 000 нарушения по пътищата. Общо санкционираните пешеходци са 747, непропускащите водачи са 75. Водачи, употребили наркотични вещества са 66 за 5 дни, а употребилите алкохол са 117.

Коментари Напиши коментар

10

Анонимен

преди 1 месец

Защо се дава гласност за това-правете го,след такъв случай трябва да се отнема книжката за цял живот директно,всичко е збъркано в нашата държава и затова са виновни не само Борисов,всички за целият преход,затова видяхме как цъфнаха боклуците навсякъде,защото няма санкции,няма виновни няма осъдени и природа ще продължава да ни осъжда,но ще платят най-бедните.....трябват незабавно Крумови закони за всички

9

Анонимен

преди 1 месец

Защо не се прави всеки ден?Какво значи акция?Нещо като предупреждение за дрогираните-внимавайте,щото ще ви проверяваме.

8

Човек от вътре

преди 1 месец

Само да ви светна, че тия дрегери за наркотици показват каквото си искат. Ако Ви тестват и покаже, че сте употреби ли наркотик, дайте кръв за изследване.