Снимка: БГНЕС

Кола беше заснета на Подбалканския път да се движи с 208 км/ч, което е със 118 км/ч в час над ограничението, съобщават от ОДМВР-Сливен. Скоростният рекорд е поставен на 29 декември.

Издаден е електронен фиш. Глобата, предвидена в Закона за движение по пътищата за това нарушение е 1250 лева.

През празничните дни от 28 декември до 4 януари екипите на Пътна полиция и районните управления в Сливен, Котел, Нова Загора и Твърдица са проверили 2158 превозни средства и 2320 лица. Засечени са 459 нарушения на скоростта.

Осем шофьори са седнали зад волана след употреба на алкохол, като четирима - с над 1,2 промила. Най-високата стойност е 2,07 промила. Установени са двама водачи, употребили наркотични вещества. По случаите са започнати бързи производства.

Коментари Напиши коментар

21

11

преди 1 месец

До Анонимен 19

Точно обратното е, бе бавен - Боко нарича журналистите мисирки, ама кат си реотан, как да знаеш?

20

???

преди 1 месец

А колко е безопасната скорост в този участък? 200 км/час, 250 км/час, 300 км/час, ... защо ограничението е 90 км/час?

19

Анонимен

преди 1 месец

Добре е, че са го засякли, но защо не казват, че шофьора е Бойко Борисов и не си е платил глобата ? Ако той няма пари, ще я платят министрите му от ПП Герб ! Само след 2 месеца, те, депутатите и останалите политически лидери ще са базработни. Съсипаха България и очакват някой да им бъде благодарен за това ! Избирите ще са през месец Март. Такъв указ е издал г-н Президента Румен Радев. За ужас на Методиев Борисов и мисирките му, които той нарича журналисти.